Obuv CXS MICHELIN SARNO S3, polobotka
Kód: 2128-134-710-37 2128-134-710-38 2128-134-710-39 2128-134-710-40 2128-134-710-41 2128-134-710-42 2128-134-710-43 2128-134-710-44 2128-134-710-45 2128-134-710-46 2128-134-710-47 Zvolte variantuDoprava zdarma
Při nákupu nad 1500 Kč
Zákaznický servis
Po-Pá 8-15:30h
Osobní odběr Ostrava
K Myslivně 2276/5, Ostrava-Poruba
Související produkty
Detailní popis produktu
Bezpečnostní polobotka s laminátovou špicí a textilní antipenetrační stélkouTato bezpečnostní polobotka je ideální pro ty, kteří vyžadují spojení maximální odolnosti s bezpečnostními prvky. Je vyrobena z hydrofobního polyesteru o tloušťce 2,2 mm, což zaručuje odolnost proti vlhkosti a opotřebení.
Klíčové vlastnosti:
- Laminátová špice a antipenetrační stélka: Tato polobotka je vybavena laminátovou špicí a textilní antipenetrační stélkou Biagioli Zero Perforation, což zajišťuje maximální ochranu nohou před různými nebezpečími.
- Reflexní doplňky: Reflexní prvky na obuvi zvyšují vaši viditelnost za špatných světelných podmínek, což přispívá k vaší bezpečnosti.
- Kvalitní materiály: Vysoce odolný polyester a zesílená vnější pata z mikrovlákna zaručují dlouhou životnost.
- Pohodlí: Textilní podšívka a vyjímatelná vložka z paměťové pěny zajišťují pohodlí během celého pracovního dne.
- Bezpečnostní prvky: Podešev s technologií PU/guma MICHELIN je olejivzdorná, antistatická, protiskluzová a odolná proti kontaktnímu teplu do 300 °C, což zvyšuje bezpečnost v náročných pracovních podmínkách.
Spoluprace mezi firmou Canis a společností Michelin přináší zákazníkům jedinečné výhody, zejména v oblasti výroby pracovní obuvi.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Polobotky s vyztuženou špičkou a podrážkou |
---|---|
Normy: | EN ISO 20345:2011 S3 HRO SRC |
Stupeň ochrany: | S3 |
Ochrana: | S vyztuženou špičkou a podrážkou |
Typ obuvi: | Polobotka |
Značka: | CXS |
Svrchní materiál: | hydrofobní polyester, mikrovlákno |
Podešev: | PU/guma MICHELIN |
Reflexní doplňky: | Ano |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.